Анна Кошмал стала широко відома глядачам завдяки ролі Євгенії у п'ятому та шостому сезонах серіалу "Свати". Зараз дівчина активно веде свою сторінку до Instagram, за якою стежить понад 700 тисяч людей, практикує йогу та вегетаріанство.

У недавньому інтерв'ю Аліні Доротюк артистка розповіла, що колеги зі "Сватів" не підтримали її під час війни, проте зазначила, що це їхня справа. Зараз же Анна Кошмал заявляє, що ця трагедія торкнеться всіх, зокрема й росіян.

Скріншот із Instagram, Анна Кошмал
Скріншот із Instagram, Анна Кошмал

"Мої расійські колеги тим часом розказують про "нельогкоє врємя для спорта" і "всьо будєт харашо". Звісно, легше вдавати що все Ок! Але!" - написала Кошмал.

Акторка не може повірити в божевілля, що відбувається в сучасному світі, 21 столітті. Зважаючи на все, так вона відреагувала на оголошення путіна про часткову мобілізацію. Він відправить в Україну ще більше солдатів рф.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Анна впевнена, кожен росіянин поплатиться за злочин, мовчання та навіть підтримку цієї жорстокої війни.

"Повірте, поки ВИ це не зупините, нічого хорошого не буде! Не будуйте ілюзій, що війна вас не торкнеться! Торкнеться! За вами вже йдуть! Рано чи пізно вам доведеться дуже дорого розплачуватися за підпорядкування, страх або криваві переконання!" - заявила дівчина.

Раніше ми писали про те, що Анна Кошмал зі "Сватів" розповіла про дзвінки Федора Добронравова: "Їм із цим жити, не мені"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Кошмал зі "Сватів" з огидою відгукнулася про Добронравова та Кравченка, які підтримали путіна: "Це принизливо"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Кошмал згадала, як їй попався грубіян у 18 років і про колегу зі "Сватів" Добронравова: "Зателефонувати хоч раз"