Ведучий популярних проектів "Холостяк", "Холостячка" та "Україна має талант" Григорій Решетник часто ділиться всілякими публікаціями та розповідає про своє життя відданим шанувальникам у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Григорій Решетник вміло пожартував над кривавим диктором рф, розмістивши вірш власного твору. У рядках розкривається воістину глибокий зміст - швидка відставка путіна, проти якого вже пішли багато росіян і навіть чиновників. На цю подію чекає і весь український народ.

Скріншот із Instagram, Григорій Решетник
Скріншот із Instagram, Григорій Решетник

У вірші ведучий також нагадав, що Україна обов'язково і дуже скоро переможе, як би сильно не старався ворог.

Варто зазначити, що нещодавно путін перейшов межу і оголосив про часткову мобілізацію в країні. Більше того, він відзначився "скромністю" і заявив, що втрат серед його армії мало, лише 6 тисяч "голів", щоб заспокоїти громадян. Насправді ЗСУ вбили вже близько 60 тисяч окупантів.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Багато шанувальників оцінили шедевр Решетника та відпустили парочку жартів у відповідь.

Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/

Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/

Раніше ми писали про те, що дружина ведучого "Холостяка" Григорія Решетника поскаржилася на труднощі і "потягла" чоловіка до психолога: "Такий настрій"

Як повідомляв Знай.ua, ведучий "Холостячки" Григорій Решитник вразив українців раптовим визнанням: зобов'язаний Києву всім

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі: "Ох і розбудили чмоні силу"