Дружина відомого українського телеведучого Дмитра Комарова, Олександра Кучеренко розповіла про перемогу, яка, на її думку, скоро неодмінно відбудеться.

На своїй сторінці в Instagram Олександра розмістила фантастичне фото у вишитій синім жовтій сукні. Вбрання підкреслило вишуканість дівчини.

Олександра Кучеренко. Фото: скриншот Instagram
Олександра Кучеренко. Фото: скриншот Instagram

Сьогодні у студіі вболіваємо за збірну України в матчі проти збірної Шотландії в Лізі націй. Результат цієї гри сильно вплине на наше потрапляння на Євро-2024. Кожна перемога нам важлива! Я мрію, що дуже скоро ми зможемо проводити домашні матчі в мирній щасливій Україні, нервувати лише через футбол і вболівати великими родинами разом, вдома - написала телеведуча.

Відомо, що Олександра вже понад рік працює на каналі ICTV, але з часу повномасштабного вторгнення її передача стало неможливо проводити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Олександра Кучеренко. Фото: instagram.com/aakucherenko/
Олександра Кучеренко. Фото: instagram.com/aakucherenko/

Дівчина нещодавно вирішила розіграти на аукціоні свою переможну сукню, щоб допомогти ЗСУ у розмінуванні територій, які раніше були окуповані. Вишиванка телеведучої та "Міс Україна-2016" Олександри Кучеренко може принести удачу кожному, зазначала у блозі дівчина.

У коментарях були вражені красою та вишуканим вбранням красуні.

"А де дивитись студію?", "Яка Сукня! Ви Прекрасні", "Яка ти гарна", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/aakucherenko/
Коментарі. Фото: instagram.com/aakucherenko/

Нагадаємо, ми писали, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вплела у коси червоні маки та показала, як пишається тим, що вона українка.

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко втаємничила у найцікавіші локації.

Також "Знай.ua" інформував, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко розповіла, що робить заради перемоги України.