Володарка титулу Міс Україна 2016, українська журналістка, ведуча та дружина відомого журналіста Дмитра Комарова Олександра Кучеренко активно веде власний блог в соціальній мережі instagram. На сторінках свого блогу вона ділиться подробицями особистого та творчого життя, за акаунтом стежить 137 тисяч підписників

Олександра Кучеренко, фото: Instagram
Олександра Кучеренко, фото: Instagram

З початком війни Олександра лишається в Україні та разом з чоловіком підтримує державу та українців під час війни. Вона бере участь у благодійних проєктах.

А з нагоди Дня Незалежності вона опублікувала дуже красиве фото. на відміну від інших зірок, для фотосесії вона обрала білу блузу із зображенням маків та вплела у коси ці квіти. Також дружина Комарова зауважила, що пишається тим, що вона українка.

"Єдина у світі, найрідніша, найкрасивіша, найкраща. Україна❤️ З Днем Незалежності! Зі святом кожного українця! Незалежність - це про цінності, відповідальність, свободу. Про відчуття самоповаги. Про можливість бути тим, ким ти є насправді, чесним із собою в кожному слові і рішенні. Про право на життя у рідній та вільній країні з мирним небом. І це ніхто не може у нас забрати. Я пишаюся тим, що я - українка. І більше за все мрію про щасливе, квітуче, прекрасне майбутнє України🇺🇦"

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко втаємничила у найцікавіші локації: "Як сильно я люблю"

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко розповіла, що робить заради перемоги України.

Також "Знай.ua" інформував, що Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" познайомив українців з унікальною красунею.