Телеканал СТБ повідомив дату повернення романтичного шоу "Холостяк" із 12 сезоном та Алексом Топольським - 30 вересня.

З цього моменту головний герой активізувався у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 27 тисяч людей. Але не лише він, а ще й творці проекту. Вони діляться безліччю фрагментів з перших випусків та знайомства з "Холостяком" цього сезону.

Холостяк Алекс Топольський
Холостяк Алекс Топольський

"Знаємо, що вже ох як нетерпиться дивитися новий сезон "Холостяк". Тому ділимося з вами ще одним бекстейджем зі зйомок першої вечірки і нагадуємо, що вже 30 вересня зустрічаємося в ефірі!", - йдеться в публікації.

Тут навіть потрапив момент, як Алекс Топольський комусь застібає браслет на руці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А перед цим українцям показали нове промо, в якому можна побачити обличчя перших дівчат. Вони вчотирьох сидять у лімузині та з вікна спостерігають за головним героєм.

"Це він? У мене так забилося серце", - кажуть дівчата, коли під'їхали до місця призначення.

Нагадаємо, Григорій Решетник "напророчив" плачевну долю путіна - з дідом час прощатися: "Вова, ти нам не потрібен"

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця "Холостяка" Ганна Богдан показала, як зберігає струнку фігуру: "Завжди отримую задоволення"

Знай.ua писав, Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10" вип'ятила соковиту "булочку" і зізналася, що деякі процедури їй не допомагають: "Колола давно"