Київський блогер і майбутній чоловік відомої 21-річної співачки Ганни Трінчер Олександр Волошин часто викладає будь-які публікації в Instagram, де за його життям стежать понад 620 тисяч людей.

Ще місяць тому закохані постали біля бейбі-шауера, тому багато хто міг подумати, що співачка вагітна. Потім історія з "становищем" Ганни Трінчер знову з'явилася на їхніх сторінках. А зараз Олександр Волошин розповів про дату, коли він із дівчиною офіційно стане чоловіком та дружиною.

Олександр Волошин, фото: Instagram
Олександр Волошин, фото: Instagram

"24 вересня. А сьогодні 22.09 ми випустили нашу спільну роботу, присвячену цій події, дуже хочу, щоб ви її зацінили. Трек доступний на всіх цифрових майданчиках", - йдеться в публікації.

На відео дівчина та хлопець показані ще маленькими дітьми. Поки що дорослі вони виконують зворушливі рядки нової пісні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тринчер та Волошин, фото з Instagram
Тринчер та Волошин, фото з Instagram

"Дуже красива пісня", "Неймовірно", "Дуже крута пісня. Вітаю з прем'єрою", "Найщиріші вітання! Ви такі милі", "Дуже зворушливо і чуттєво! Ви найкращі", "Яка краса, дуже зворушливо. Ви великі молодці", "Неймовірні, щастя вам безмежної, любов ще більше!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Олександр Волошин заінтригував "вагітністю" Ганни Трінчер, віддавши їй усі гроші: "Моя реакція"

Як повідомляв "Знай.uа", Трінчер розповіла, як "проміняла" кар'єру на Волошина, а потім завдяки йому ж "прогреснула": "Як це вийшло"

Знай.ua писав, Трінчер зі "Школи" і блогер Волошин зроблять дещо вперше на розписі: "Аня мені нагадала..."