Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва згадала свого першого собачку Шеррі та провела несподівані паралелі між своїм та її життям. Захопливою розповіддю вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Даша Астаф'єва згадала, як батьки подарували їй собачку породи пудель, яка прожила 13 років, подарувала їй багато приємних моментів і дала можливість багато чого усвідомити та переосмислити.

Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/

"Ми йшли вулицею, і я помічала як люди тикали пальцями. І мені здавалось що в такі моменти ми ставали одним цілим. Здавалось ,що перехожі теж здивовані і вражені красою Пуделя. Її магічною рухливістю і пластикою ходи.. може вони дивились на мене? Хоча, навряд. Я була страшком для себе. І в думках для всього світу. А вона красунею. Завжди", - згадала співачка.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Даша Астаф'єва зазначила, що багато хто критикує пуделів, відзначаючи, що вони виглядають безглуздо і сміються з них. Вона підкреслила, що критикувати завжди легко, не знаючи суті і порівняла себе зі своїм першим песиком, поділившись серією архівних фото.

"Бачити суть може не кожен.Дізнатися і зрозуміти - це особливий хист. На фотках я так схожа на Шеррі - комусь огидна, а комусь незвично гарна", - поділилася зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва затуманила голови українцям чуттєвими фотографіями та нагадала про важливе: "Дивимося в очі".

Також наш портал інформував, Даша Астаф'єва розповіла, як можна допомогти потерпілим дітям та жінкам, поїдаючи бургери: "Саме маленькими..."

Крім того, ми писали, Даша Астаф'єва з глибоким декольте змусила Олексія Дурнєва цілувати її середній палець: Санта Дімопулос у захваті.