Український комік Юрій Великий, учасник "Кварталу 95" обожнює грати російських політиків та смішити українців, підмічаючи їхні ляпи та брехню, якою вони годують своїх громадян.

Свої пародії Юрій викладає на сторінці в Instagram. За сторінкою артиста спостерігає 98,3 тисячі шанувальників, які полюбляють дивитися пародії Юрія. Артист зазначає, що ролики йому допомагає створювати команда.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Цього разу Юрій Великий вирішив показати пресконференцію міністра оборони рашистів сергія шойгу. Він назвав свою роботу "ШОЙГУ: у росії повна мобілізадниця".

На відео нібито журналісти, які називали чиновника Сергієм Потерьнєтовічєм, Сергієм Наушілапшувєшєвічем, Сергієм Миєщьодажененачінатовічем

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Запитали у нього як реагувати росіянам, у яких після оголошення мобілізації вібувся вибух емоцій.

Слухайте виражайтесь правильно, хлопок емоцій. Нехай народ не хвилюється, якщо зараз не проведемо часткову мобілізацію, нас чекає повна мобілізадниця, зауважив шойгу-Великий.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Потім Великий пожартував про втрати серед населення рф, втрат немає, зауваживши, що цифра з кожним днем стає все менше і менше. А на запитання для чого тоді мобілізація, запропонував купити пів літра горілки і розбиратися самим.

На думку "шойгу" боятися не має чого: "Пішов, швидко віддав життя за росію і все, живи собі спокійно в пакеті тебе ніхто чіпати не буде".

У коментарях подякували Юрію за порцію сміху, та гарного настрою.

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв зворотній наступ окупантів на Харківщині.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка з "Кварталу 95" Юрій Великий змусив вусатого диктатора махати сокирою.

Також "Знай.ua" інформував, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач подався до інформаційних військ.