Оля Полякова та Маша Єфросиніна вирішили говорити всю правду про важливі проблеми для всіх жінок. І не просто говорити, а висвітлювати свої розмови за келихом вина та смаколиками на всю Україну.

Для цього телеведуча Маша виділила цілий цикл випусків на своєму каналі у YouTube під назвою "Дорослі дівчатка". Темою чергового такого дівич-вечора стала " Якщо дружина заробляє більше за чоловіка" .

Спочатку Єфросиніна зізналася, що боялася порушувати цю тему, щоб не образити її чоловіка Тимура. Адже він самодостатній чоловік і на момент запису відео (воно вийшло восени 2021 року) заробляє менше тільки тому, що в певний період життя вирішив йти не шляхом великих грошей, а шляхом побудови успішної кар'єри.

"Якщо жінка заробляє більше, у неї виростають яєчка, якими вона дзвенить голосно і впевнено. І, природно, це ображає наших хлопчиків" - упевнена "Королева ночі".

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Маша в свою чергу поділилася історією того, що коли тільки познайомилася з чоловіком, то вони заробляли приблизно однаково. Однак, потім він став стрімко зростати і його прибутки збільшилися.

"Я завжди тобі заздрила, що ти ходиш у Dolce & Gabbana" - зауважила Оля.

Єфросиніна продовжила, що на всі жіночі радісні дрібниці життя на кшталт манікюрів і перукарень вона витрачала свої гроші, а ось чоловік підносив їй у дарунок машини та сумки на свята. Проте, заручного кільця з діамантом вона так і не дочекалася.

"Він надів мені від Моршинської (прим.ред. - мінеральна вода) пластмасову х*йню на палець. Тому що це було романтично, а він був бідний. Але ми разом росли" .

Усьому цьому раю прийшов кінець, коли Тимур перейшов на державну посаду (до цього був фінансистом) у 2015 році і став отримувати трохи більше ніж 20 тисяч гривень. Від бізнесу він відмовився (не переписав на Машу), бо хотів бути чесним перед державою.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна залишилася без грошей через війну, а до Олі Полякової не йдуть спонсори.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна таки перейшли на українську, щоб розповісти про свій роман.