Вєрку Сердючку знають і обожнюють усі. Невгамовна енергія і позитив сочаться з екрану, коли вона починає співати, жартувати та танцювати. Новорічний вечір теж асоціюється з ім'ям Сердючки, адже скільки мюзиклів було знято за її участю.

Не варто забувати і про образ провідниці, який полюбився багатьом та асоціюється саме з Вєркою.

Усі чудово знають, що під маскою ховається геніальний Андрій Данилко. Проте мало хто здогадується, як насправді тужливо, самотньо йому бувало, що хотілося кричати.

Про це він розповідав і в одному зі своїх інтерв'ю ще у 2017 році.

Вєрка Сердючка, скріншот: YouTube
Вєрка Сердючка, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

На питання ведучого про те, чи часто у нього буває депресія, Данилко відповів так, що змусив замовкнути багатьох і перейнятися до нього співчуттям

"Вже ні... Були... Ти не знаєш, як впоратися з популярністю, тому що всі від тебе щось хочуть. Ти як якесь загнане вовченя весь час... Я не міг ходити вулицями і спілкуватися з людьми. Це був дуже непростий період."

Нагадаємо, що Андрій Данилко у всіх на очах ухопився за п'яту точку "мами" Вєрки Сердючки.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Данилко з "мамою" Білоконь сміливо показали дулі окупантам, які бажають відібрати Херсон.

Також стало відомо, що Тіна Кароль розповіла, як жила з Андрієм Данилком і зізналася у почуттях до чоловіка: "Я тебе люблю дуже давно"