Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей розповів про важливу подію, яку він пройшов не сам, а разом із іменитими зірками українського шоу-бізнесу.

Чоловік часто викладає будь-які публікації в Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона людей.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"І знову мали велику честь тримати культурний фронт перед нашими Захисниками та Захисницями! В одному зі шпиталів! Дякую Оля Цибульська та Віктор Павлик за участь у концерті! Дякую студії Могорич та дуету "Бампер і Сус". Вам, наші воїни! Швидше одужуйте! Слава ВСУ", - пише Юрій Горбунов.

Він виставив чотири фотографії, на яких артисти з'явилися з українськими захисниками позаду. Третя фотографія – не дуже вдала, бо деякі особи виявилися розмиті. А ось на четвертому знімку можна подивитися на хлопців, які проходять відновлення після поранення на фронті.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Прямо зараз атака ударними безпілотниками на Одесу. Моліться за нас...", "Дякую", "Я дружина одного з бійців, дуже прошу приєднатися до збору та допомогти хлопцям", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча просить українців ще більше згуртуватися під час мобілізації в Росії: "Вірю в дива!"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов показав вчинок справжнього чоловіка, але він не при справах: "Знайдеться якесь чм*"

Знай.uа писав, Юрій Горбунов відпалив на весіллі з молодою нареченою, але дружину Осадчу не покликав: "У дуже вузькому колі..."