Оксана Байрак – яскрава та помітна особистість в українському шоу-бізнесі. Багато акторів хочуть із нею працювати, а українці з радістю дивляться її кінороботи.

Але, як виявилось, ця дамочка не така проста. Про це розповіла відома акторка Анна Сагайдачна в інтерв'ю Григорію Решетнику.

Оксана Байрак, фото: СТБ
Оксана Байрак, фото: СТБ

Акторці довелося попрацювати в одному серіалі під керівництвом Байрак, де вона змогла дуже сильно розкритися, як акторка, адже довелося перевтілюватися спочатку в юну дівчинку, а потім в навчену досвідом жінку в інвалідному візку. Григорій Решетник зазначив, що Байрак робила дуже неоднозначні заяви від початку повномасштабної війни.

"Вони з Женею (чоловік Анни Сагайдачної - прим.ред) у тісних стосунках до війни, вони друзі. Він її права рука і виходить, що коли почалася війна, вона дзвонила мені, ми говорили. Так сталося, що про її прямі ефіри я дізналася від сторонніх людей. Мені стали писати, ніби я її донька: "А що собі Оксана Байрак думає?", "А що вона каже?"... Там були суперечки на рахунок Донбасу, що вона не була впевнена, що це саме росія бомбить, що там не все так однозначно і вона до сьогодні говорить "Крим мій"" , - ділиться Сагайдачна.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анна Сагайдачная, фото: Знай.ua
Анна Сагайдачна, фото: Знай.ua

Дівчина чесно зізналася, що з 2014 року вона не до кінця розуміла, що відбувається... Вона була молода та зосередилася на кар'єрі. Тепер їй соромно за те, що вона настільки тоді не заглиблювалася в це питання і стільки не знала. Зараз вона з Байрак не спілкується, як і її чоловік.

"Особистої розмови у нас з Оксаною не було. Від неї я цього не чула. Ми не поділяємо її позицію. Крим - це Україна, Донбас - це Україна", - чітко відповідає Анна.

Нагадаємо, що Анна Сагайдачна з "Кріпосної" вимушено пішла з кіно та відкрила цех, продає по 250 гривень.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Кріпосної" Аня Сагайдачна показала красеня-сина і закружляла голови мега стильним вбранням.