Українська співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська відновила основний аккаунт у Instagram, де поділилася символічною прем'єрою - новою піснею під назвою "Додому".

Поки не видно, щоб вона найближчим часом хотіла повернутися до України, залишаючись у Європі – Нідерланди, Амстердам. За її словами, наші захисники підтверджуватимуть, що ніде не буває так затишно, як удома, повернувшись на рідну землю.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

"Показати на екрані всі переживання та емоції, через які проходять жінки, на чиї плечі випала ноша, яку вони не обирали. Це складно передати кадрами. Тому що це можна тільки прожити. Але, сподіваюся, у нас це вийшло. Тримаємо творчий фронт і об'єднуємося у різних куточках нашої землі, для спільної мети – перемогти і бути разом", - пише Слава Камінська у публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Вітаю з прекрасною творчою роботою, сподіваюся це тільки початок, і пісня дуже актуальна", "Думала вже не почую Славу", "Крик моєї душі", "Дуже сильний голос, ще хочу багато пісень", "Дякую, Славо! Сильна пісня ! Щастя дітлахам!", - пишуть користувачі у коментарях.

Слава Камінська, скріншот: Instagram Stories
Слава Камінська, скріншот: Instagram Stories

Слава Камінська, скріншот: Instagram Stories
Слава Камінська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Слава Камінська раптово перейшла на солов'їну і посміялася з себе: "Картина маслом"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська похвалилася щасливим днем ​​і отримала "на горіхи" від українців: "Коли до вас дійде"

Знай.ua писав, Слава Камінська відкрила для себе "тренажер", з якого не злазить днями на проліт: "Вічно мокра"