Фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна об'єдналася з Тіною Кароль, щоб допомогти першій леді Олені Зеленській у важливій місії. Знімками зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юлія Саніна, як і багато інших зірок, активно працює на благо України за допомогою свого таланту. Зірка виступає на різних благодійних концертах, де не лише заробляє на потреби ЗСУ, а й доносить до світу правду про війну. На цей раз співачка вирішила прийти на допомогу Олені Зеленській.

Юлія Саніна. Фото: скриншот Instagram
Юлія Саніна. Фото: скриншот Instagram

Так, Юлія Саніна розповіла, що виступила на серйозному заході на честь відкриття Оленою Зеленською благодійного фонду, який працюватиме одразу за трьома напрямками. Співачка виступала не одна, а в компанії Тіни Кароль. Також на згадку зірки зробили спільне фото із першої леді.

Юлія Саніна та Тіна Кароль. Фото: instagram.com/the_hardkiss
Юлія Саніна та Тіна Кароль. Фото: instagram.com/the_hardkiss

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Олена Зеленська презентувала благодійну Фундацію. Для мене була велика честь бути запрошеною на такий захід. Співати і звертатися до тих, хто так сильно вболіває за нас і допомагає нашій країні. Фундація працюватиме у трьох основних напрямах: медицина, освіта та гуманітарна допомога. У межах цих напрямів заплановано надавати адресну допомогу, інвестувати у відбудову закладів дошкільної, шкільної освіти, поліклінік, амбулаторій та їхню матеріально-технічну базу, надавати гранти на навчання та наукові розробки", - пояснила виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, подруга Тіни Кароль Юлія Саніна заговорила про переїзд з України, потрапивши до "ями": "Сподіваюся дуже скоро".

Також наш портал інформував, напівгола Даша Астаф'єва стала рачки і показала, як треба радувати чоловіка: "Гідно".

Крім того, наш портал інформував, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік".