Оскільки пошук наступного Джеймса Бонда триває, одне можна сказати напевно — Пірсу Броснану просто байдуже, хто стане наступним секретним агентом, який п'є мартіні.

69-річний актор виконав культову роль агента 007 у чотирьох фільмах про Бонда, починаючи з 1995 року і закінчуючи його відходом з франшизи у 2002 році.

Пірс Броснан. Фото: Twitter
Пірс Броснан. Фото: Twitter

Коли його запитали, кому слід пити "збовтаний, але не розмішаний" мартіні після Деніела Крейга, Броснан чітко висловив свої думки з цього приводу.

Деніел Крейг
Деніел Крейг

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Хто має це зробити? - сказав він журнал GQ інтерв'ю для обкладинки. - Мені все одно."

"Буде цікаво подивитися, кого вони отримають, хто буде цією людиною , - продовжив він. - Ким би він не був, я бажаю йому добра".

Броснан став п'ятим актором, який зіграв роль Бонда, після Тімоті Далтона, який зіграв секретного агента у двох фільмах.

Актори, які зіграли Джеймса Бонда. Фото: Білорусь сьогодні.
Актори, які зіграли Джеймса Бонда. Фото: Білорусь сьогодні.
Актори, які зіграли Джеймса Бонда. Фото: Білорусь сьогодні.

За 7 років роботи Броснаном у ролі Бонда він знявся у чотирьох фільмах, включаючи "Золоте око" у 1995 році, "Завтра не помре ніколи" у 1997 році, "І цілого світу мало" у 1999 році та "Помри, але не зараз" 2002 року.

В іншому місці інтерв'ю Броснан розповів, що бачив лише два з п'яти фільмів про Бонда з Крейгом: ​​"Скайфолл" та останню частину "Не час помирати".

"Я люблю Skyfall" , - сказав актор виданню. Коли його спитали, що він думає про "Не час помирати", Броснан кинув тінь на фільм.

"Я не надто впевнений в останньому", - сказав він. Попри цю думку, Броснан аплодував Крейгу через те, що він був дуже сміливим і дуже сильним.

Пірс Броснан, фото: East News, piercebrosnanofficial / instagram
Пірс Броснан, фото: East News, piercebrosnanofficial / instagram

Нагадаємо, що Джеймс Бонд Пірс Броснан захоплюється силою та мужністю українців і не перестає про це говорити.

Раніше ми повідомляли, шанувальники вибрали найкращого Джеймса Бонда за всю історію: Деніел Крейг залишився без роботи.