Мадонна влаштувала сексуальний показ боді в комплекті із колготками у сіточку. Проте стурбовані шанувальники благали зірку «закрити ноги» на пікантних знімках.

Відповідні кадри Мадонна розмістила на своїй сторінці у Instagram у розділі Stories.

У четвер (22 вересня) 64-річна зірка поділилася в соцмережі додатковими кадрами свого нового музичного відео під назвою Hung Up On Tokischa. Це містить багато відвертого контенту.

Скрін посту Мадонни в Instagram
Скрін посту Мадонни в Instagram

Співачка, яку часто називають королевою поп-музики, одягла боді та колготки в сіточку, запалила сигарету та влаштувала бурю для ризикованого знімку.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Сміливий ансамбль складався з яскраво-рожевої максі-спідниці та відповідної укороченої куртки, яку вона поєднувала з парою високих чорних чобіт з латексу.

Скрін посту Мадонни в Instagram
Скрін посту Мадонни в Instagram

Вона також одягла сонцезахисні окуляри в рожевій оправі та додала до сміливого вбрання колекцію золотих та срібних ланцюжків на шию.

На іншому знімку Мадонна була одягнена в те саме базове вбрання, але змінила яскраво-рожевий одяг на яскраво-зелену спортивну куртку і шорти.

Але, схоже, шанувальників більше відволікло те, як співачка позувала для знімків, коли вона сиділа, розставивши ноги.

Скрін посту Мадонни в Instagram
Скрін посту Мадонни в Instagram

Один із фанатів прокоментував: «Сумно. Що сталося з тими днями, коли ви щось відстоювали? Тепер вся річ у тому, щоб залишатися актуальною. Закрийте ноги та отримайте підказку. Ми всі сумуємо за вашими старими днями».

Інший користувач змахнув пальцем: «У твоєму віці, роблячи такі речі, ти виглядаєш смішно. Хтось має це сказати».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Мадонна брудно цвіркає та чіпає себе на непристойному відео.

Нагадаємо, Мадонна у тугому корсеті вперше показала своє обличчя без фільтрів.