Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача любить радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділитися подробицями їхнього веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram слідкує близько 290 тисяч людей.

Головною героїнею нової публікації Вікторії стала донька Ліза. Для багатьох школярів початок навчального року після 3 місяців відпочинку є тим ще випробуванням, але дівчинка не сумує і вже з вечора налаштовує себе на день у школі.

Сім'я ткачів, фото: Instagram
Сім'я ткачів, фото: Instagram

Донька гумориста показала, які запальні танці влаштовує на ніч. Вона стрибала, розмахувала волоссям і навіть тверкала п'ятою точкою.

"Нічний dance у вашу хату 🔥))) Налаштовується на школу ..😅🤪🤣 Її танці для вас..)))" - написала дружина Ткача.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дівчинці вдалося підняти настрій усім шанувальникам. Вони відзначили, наскільки сильно виросла Ліза, назвали її фурією та заявили, що вона стає справжньою артисткою, вся у батька.

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/
Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/
Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач стане футболістом, захопивши із собою Степана Казаніна із "Кварталу 95": "Вже пішли кричати"

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Ткач із "Квартал 95" став Tinder-воїном і влаштував окупантам пастку: "Потрібно якось армії допомагати"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач влаштував дітям свято життя, ще й для ЗСУ грошенят "підкинув": "Разом"