Кожен свідомий українець як може допомагає нашій країні на шляху до перемоги налд російськими окупантами. Хтось безпосередньо на передовій, а хтось - роблячи все для них.

Українські знаменитості також не залишились осторонь, та максимально мобілізовуються для зборів коштів і вигадують все нові шляхи для їх заробітку.

Нещодавно вийшов 18 випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу особистими подробицями життя після 24 лютого поділиться акторка, зірка серіалу "Кріпосна" – Анна Сагайдачна. Про своє захоплення – екзотичні танці на пілоні – допомогу армії та хейт, який отримує в соцмережах – у матеріалі.

Анна Сагайдачна, фото: Знай.ua
Анна Сагайдачна, фото: Знай.ua

"Я б ніколи не могла подумати, що моє невинне заняття танцями викличе набагато більше інтересу до моєї особистості, ніж мої акторські роботи! Танцями на підборах (exotic pole dance) я почала займатися ось зараз, коли повернулася в Київ. Близько 3 місяців. Це моя психологічна підтримка. Спорт – моя необхідність. Я і верхи їздила, і скалолазанням займалась", – розповідає Анна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чоловік акторки повністю підтримує її захоплення: "Він бачить, що я зайнята, що я танцюю, мені це подобається, я себе добре почуваю, в хорошій спортивній формі – і йому цього достатньо".

Але знаходяться й ті, що хейтять хобі Анни. Інколи дівчина отримує в соцмережах коментарі, що такі танці – це занадто.

"Пишуть: "це не ваше", "ви така балерина", "ви така ніжна, зніміть ті кабли", "що це за проститутка?", "чому ви розсовуєте ноги?". Говорять, що це якась вульгарщина і тд. Хвиля хейту була, коли я зробила допис в Інстаграмі, що завдяки танцям на пілоні ми зібрали певну суму грошей і відправили в фонд, – розповіла Сагайдачна. – Моя викладачка організувала благодійний день у студії. Одне заняття коштувало 250 гривень. Зібрали суму близько 6 тисяч гривень, які були перераховані в благодійний фонд. Під постом отримала дивний коментар, що такий збір коштів недостойний. Я вибачаюсь, але чи є різниця, як ти заробив гроші, коли віддаєш їх на потреби військових?".

Нагадаємо, що Анна Сагайдачна з "Кріпосної" викреслила Оксану Байрак із життя за проросійську позицію.

Раніше ми повідомляли, що Анна Сагайдачна з "Кріпосної" вимушено пішла з кіно та відкрила цех, продає по 250 гривень.