Відома телеведуча, ведуча довоєнного шоу "Світське життя", а наразі автор проєкту "Знайти своїх", щоразу шукає як достукатись до світу, щоб там відчули весь жах, який відбувається в нашій країні.

На сторінці в Інстарграм Володимира Завадюка, продюсера "1+1", з'явилася Катерина Осадча, яка притулилася до нього у розчахнутій сорочці. Як вияснилось, Володимир та Катерина співпрацюють з фінським телебаченням, щоб донести мешканцям Фінляндії про те, що відбувається в Україні, та до чого призвели дії бункерного маразматика.

Катя Осадчая, фото: Instagram
Катя Осадчая, фото: Instagram

Володимир Завадюк пише:

Ми з Катериною Осадчою готові до зйомок спеціального епізоду найвідомішого шоу Фінляндії "The song of my life" на підтримку України. Під час репетиції я не міг стримати сліз, як і фінські колеги. Ми покажемо цей епізод зовсім скоро на tet_tv, дочекайтеся. - зазначив Завадюк.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він також зазначив, що історії українських зірок, які надихають жити і боротися далі приємно здивують та вразять не лише іноземців, але й українців.

Катя Осадча та Володимир Завадюк. Фото: instagram.com/zavaduk/
Катя Осадча та Володимир Завадюк. Фото: instagram.com/zavaduk/

У коментарях підтримали Володимира: "Круті...! Всє буде Україна!", "Думками з вами!", Все буде Україна", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/zavaduk/
Коментарі. Фото: instagram.com/zavaduk/

Нагадаємо, ми писали, що Катерина Осадча розкрила лайфхак для українців у Грузії: "Варто просто почати".

Як повідомляв "Знай.ua" Катерина Осадча порівняла російських чоловіків, які тікають так само, як наші жінки від війни.

Також "Знай.ua" інформував Катя Осадча просить українців ще більше згуртуватися під час мобілізації в росії.