https://www.instagram.com/p/CjBFas0Pi7G/Алекс Топольський вже з 30 вересня почне збирати біля телеекранів шанувальників романтичного шоу "Холостяк 12" на телеканалі СТБ повідомив дату повернення романтичного шоу "Холостяк" із 12 сезоном та м - 30 вересня.

Головний герой у своїй сторінці Instagram, де за його життям стежать понад 27 тисяч людей, вирішив поміркувати про сенс життя. Хлопець також розмістив одне фото, дуже томною.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Сьогодні розмірковую над сенсом життя. Мені здається, що жити треба зовсім не в ім'я здобуття багатства і могутності, чи іншої, подібної нісенітниці, а заради щастя та осмисленого буття, прагнучи скарбницям розуму, яскравих вражень та глибоких почуттів. - написав Топольський.

Він зазначив, що щасливий той, хто з розумом прожив життя, встигши виконати все, що збирався зробити доброго, корисного собі та оточуючим. У цьому є сутність і сенс людського життя.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alexander_topolsky/
Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alexander_topolsky/

"Бред Пітт відпочиває… Алекс У кожного свій сенс", "Хм, цікаво те, ні, не цікаво - прикро, що "толк" на жаль в кожного свій", "Так і є, але ми це усвідомлюємо надто пізно", "Так, сенс життя в тому, щоб відчувати його смак", "Як по філософськи вірно", "Цінні слова", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/alexander_topolsky/
Коментарі. Фото: instagram.com/alexander_topolsky/

Нагадаємо, ми писали, що Алекс Топольський із шоу "Холостяк-12 не посоромився вийти майже в трусах, фанатки оцінили "вужика".

Як повідомляв "Знай.ua" Алекс Топольський після камінг-ауту у "Холостячці" показав, у кого з чоловіків "міцні горішки".

Також "Знай.ua" інформував, що "Холостяк" Алекс Топольський побачив перших дівчат, але вони впали в паніку.