Голлівудська зірка Гвінет Пелтроу вразила шанувальників, коли роздяглася та покрила своє голе тіло золотою фарбою для пікантних знімків.

Відповідні кадри Гвінет Пелтроу оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

У вівторок (27 вересня) актриса увійшла на свою сторінку в соцмережі, щоб поділитися оголеною фотографією зі своїми 8,1 мільйонами підписників.

Вона позувала голою та вкритою золотою фарбою, коли святкувала своє 50-річчя.

Гвінет Пелтроу: скрін із соцмережі
Гвінет Пелтроу: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гвінет, яка є мамою дочки Еппл, 18 років, і сина Мозеса, 16 років, поділилася одним із надзвичайних зображень у своєму Instagram, просто підписавши: «50» із золотими зірками з боків.

Шанувальники та відомі друзі поспішили розсипатися в коментарях, відправивши свої побажання та привітання з днем ​​народження, а також вихваляючи блондинку.

Холлі Віллоубі з This Morning написала: «З днем ​​народження».

Говорячи напередодні свого дня народження, Гвінет написала повідомлення у блозі на своєму веб-сайті Gloop, озираючись на роки свого життя.

Гвінет Пелтроу: скрін із соцмережі
Гвінет Пелтроу: скрін із соцмережі

Вона сказала: «Не впевнена, що вірю у можливість повернутися назад у часі, щоб виправити помилки. Кожен із цих безсонних годинників, що сталися через одну з цих провин проти себе чи інших, до чогось привів. Я думаю про своїх дітей, які тепер є достатньо дорослими, щоб пам'ятати цей мій день народження у дорослому житті».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Гвінет Пелтроу вразила мережу розкішним тілом у мікробікіні.

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу подарувала 14-річному синові "нарізані" жіночі груди.