Відома українська хореографиня, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч людей.

Відбулася друга зустріч жіночого клубу Ілони Гвоздьової, де яскраві особи діляться цінним досвідом, мотивують одна одну, і звичайно ж займаються благодійними справами. Під час привітання всім гостям одягали бутоньєрки з бавовною, яка стала символом у цій війні з окупантами.

Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова
Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова

"Сьогодні кожній з жінок, як ніколи, потрібна підтримка, мотивація, розуміння та коло людей, які живуть такими ж думками, цінностями як і ми", - написала Ілона.

Тема цього бранча "Не відкладати життя на завтра". На заході також виступала співачка М'ята та представила свою новину пісню "Лелека", присвячену льотчикам ЗСУ, а дівчина YATSUTA трек "Очі". Гості також дізналися, про що мовчать жінки та поспілкувалися з гінекологом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А ще завдяки заходу, підтримці гостей та всіх небайдужих вдалося зібрати близько 67 тисяч гривень для дівчинки Олександри Новікової, яка перебуває в окупації та потребує ліків.

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" заговорила про гендерну нерівність, "позаздривши" чоловікам: "Шкідлива баба"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" покрила матюками зрадницю Денисову, яка поскакала в росію: "Ти просто су*а"

Також портал Знай.ua писав, що зла Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" подарувала доньці те, чого вона довго чекала: "Міняти воду кожні 5 хвилин"