Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Аліна Паш випустила неймовірну ліричну відеороботу до треку "Тіні Забутих Предків", у якому вона співає про видатних українських поетів - Симоненка, Стуса, Франка, Лесю Українку, Сковороду та інших. Рядки були написані ще до повномасштабної війни, але сьогодні вони точно передають настрій всього народу.

Кадр з кліпу "Тіні Забутих Предків" Аліни Паш
Кадр з кліпу "Тіні Забутих Предків" Аліни Паш

"Ця пісня була створена напередодні вторгнення. Я відчула імпульс від Всесвіту і хотіла показати глибину та велич нашого коріння. Зараз ми вже сім місяців мужньо боронимо нашу країну, культуру, мову, кожен на своєму фронті", - написала Аліна Паш.

Зйомка відео відбувалася під водою. Моделі із жовто-синіми тканинами виконували різні рухи на глибині. Картина вражає. Артистка також зазначила, що українці щодня доводять, наскільки сильні духом, і їм час писати свою історію.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Роботу високо оцінили слухачі та завалили Аліну Паш хвалебними коментарями.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш розповіла українцям, як не потрапити на "гачок" мерзенної пропаганди рф і фейків: "Тримати оборону"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш опинилася в пустелі штату Невада в США з дивним головним убором на голові: "Збираюся виступати"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш на мить "перетворилася" на собаку і закликала врятувати поранених тварин: "Вони дуже потребують"