Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Як відомо, окрім дітей від ведучого Юрія Горбунова, у Катерини Осадчої є син Ілля від попереднього шлюбу з нардепом Олегом Поліщуком, старшим за неї на 15 років. Перша дитина з'явилася на світ, коли їй було близько 17, а цього року хлопцеві виповнюється вже 20 років, з чим його й привітала мама.

Катя Осадча з сином, фото з Instagram
Катя Осадча з сином, фото з Instagram

Ведуча зазначила, що коли Ілля народився, вона була молодша за нього зараз, а на даний момент він вчить її бути дорослою. Осадча вдячна тому, що у неї тоді з'явилася дитина, незважаючи на вік.

"Я неймовірна вдячна долі за тебе. ти так швидко виріс, хоча я, як сьогодні пам‘ятаю нашу поїздку на море на першій світлині. Все решта особисто ❤️🙏🏻 З Днем народження ❤️" - написала Катерина і поділилася фото із сімейного архіву.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Варто зазначити, що зовні Ілля та Осадча дуже схожі, навіть усмішками та поглядом.

Раніше ми писали про те, що Юрій Горбунов із Катею Осадчою "отримав" від українки через запуск "Голосу країни": "Які ж ви..."

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Горбунов показав, яких "унікумів" мобілізують на росії і не дотримав сміху: "Демогілізація в дії"

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Осадча порівняла російських чоловіків, які тікають так само, як наші жінки від війни: "Не нація, а сміття"