Тіна Кароль поділилася потужним фрагментом із вечірнього звернення Володимира Зеленського.

Він опублікував під кінець дня середи, 28 вересня 2022 року. Співачка довго не почала чекати, додавши від себе кілька слів.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/

"Ви вже програли, ви програли себе", - пише Тіна Кароль в Instagram Stories.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський наприкінці звернення знову заговорив російською, для росіян. Риторика змінилася. Якщо на початку війни наш президент кілька разів повторював, що все можна зупинити. Їм треба виходити на вулиці, виборювати припинення військових дій. То зараз глава держави намагається росіянам "допомогти"... щоби згодом на них не потрібно було витрачати пакети.

Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube
Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube

"Хочете жити, біжіть. Хочете жити, здавайтеся в полон. Хочете жити, боріться. Боріться на своїх вулицях і за свою свободу. палаци, виноградники?", - каже президент.

А потім Володимир Зеленський поставив ще кілька запитань - невже прості росіяни мають особисті банки, яхти... бо він не розуміє, за що вони взагалі борються. Єдине, що їм є - кредити, щось "пожерти" і, звичайно ж, мобілізація.

Це можна почути починаючи з 6:40.

Нагадаємо, Тіна Кароль на камені стоячи закуталася в теплий комбез і змусила хвилюватися українців: "Злазь звідти"

Як повідомляв "Знай.uа", Юлія Саніна з The Hardkiss і Тіна Кароль допомогли Олені Зеленській у важливій місії: "Велика честь"

Знай.uа писав, Кароль зробила підгін Даніелю Салему, спеціально для групи в якій він служить: "Як побажали хлопці"