Чимало українців з початку повномашстабної війни залишилися без роботи. Не оминула ця доля стороною знаменитостей.

Наче нещодавно Андрій Бєдняков був ведучим тревел-шоу "Орел і Решка" і разом з Жанною Бадоєвою, Лесею Нікітюк або ж Настею Івлєєвою колесив світом, іноді із золотою картою. А тепер він розмірковує про те, куди податися далі, щоб заробити грошей.

Андрій Бєдняков та Леся Нікітюк, кадр з шоу "Орел і Решка", Рига
Андрій Бєдняков та Леся Нікітюк, кадр з шоу "Орел і Решка", Рига

Українці намагаються працювати на повну, щоб підтримувати економіку країни. Багатьом довелося змінити сферу діяльності та вчитися новому, оскільки звична професія стала не дуже актуальною. А багато хто просто не може витримати моральної напруги.

"Я зараз не можу думати про кар'єру, на жаль. Тільки трохи щось починаю робити, - каже телеведучий Андрій Бєдняков. - Треба заробляти, тому що кошти швидко йдуть на допомогу. Наприклад, усі ті гроші, які отримав за контракти вже віддав, зараз немає роботи взагалі, тому завжди доводиться думати, де і як заробити."

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua
Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

Зірка зізнається, що за шість місяців війни він не заробив майже нічого. Тільки продав дві сториси. Але ведучий проєкту "Де логіка?" (Новий канал) ні про що не шкодує, адже головне, що живе.

"Чи зможу я далі жартувати? Зможу! Я і зараз жартую. Якби не жартував, то було б набагато гірше , - зізнався він у YouTube-проєкті "Ходят Слухи". - Ми повинні жартувати, бо найкращі в цьому. І продовжуємо знаходити в собі сили, щоб підколювати (окупантів – прим. ред.), робити меми, ролики, TikTokи. Потрібно продовжувати так робити, щоб піднімати настрій. Я спілкуюся з хлопцями, які там (на передовій – прим. ред.), вони кажуть, що це дуже важливо ."

Нагадаємо, що Олена Зеленська довірила важливу справу Андрію Бєднякову з "Орел та Решка".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" потрапив у ДТП, машину з кювету витягли українці.