Нещодавно західні ЗМІ повідомили, що голлівудського красеня Бреда Пітт було помічено з моделлю Емілі Ратаковські, хоча офіційно вони не зустрічаються.

Але тепер Page Six повідомляє, що він тримає їхні дружні стосунки в таємниці, тому що він і модель обидва перебувають у розпалі брудних публічних розлучень.

Бред Пітт, фото Viva
Бред Пітт, фото Viva

"Бред таємно зустрічався останні пару років. Він турбується, що [Анджеліна] Джолі лаятиме його своїм дітям більше, ніж вона вже зробила, якщо у нього буде серйозна дівчина" , - сказало джерело.

58-річний Бред, і 47-річна Анджеліна розлучилися в 2016 році і з того часу залучені до непривабливої ​​битви, що включає витік записів ФБР, звинувачення в домашньому насильстві, запеклу битву за опіку і, зовсім недавно, судовий процес на 250 мільйонів доларів проти них. французької виноробні.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages
Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages

Тим часом 31-річна Ратаковські подала на розлучення із Себастьяном Беар-МакКлардом на тлі повідомлень про його зраду. (Беар-МакКлард публічно не коментувала звинувачення.)

Отже, за словами джерела, "Братаковскі" (нове прізвисько Ратаковські та Пітта) зараз поводиться "дуже невимушено".

Емілі Ратаковські та Себастьян Беар-МакКлард: Зображення: X01907
Емілі Ратаковські та Себастьян Беар-МакКлард: Зображення: X01907

"Емілі гаряча мама, але Бред знає, що має багато драми, пов'язаної з її розлученням, - сказав інсайдер. - Йому достатньо власної драми".

Джерело раніше повідомляло виданню, що пара зустрічалася кілька разів, але Пітт ні з ким не підтримує серйозних стосунків.

"Їх бачили кілька разів разом" , - сказало джерело, додавши, що в останні місяці його також "бачили" з іншими людьми.

Емілі Ратаковські, фото - https://www.instagram.com/emrata/
Емілі Ратаковські, фото - https://www.instagram.com/emrata/

Нагадаємо, що Бред Пітт возз'єднається з Джорджем Клуні та Меттом Деймоном для нового фільму про "Оушен".

Раніше ми повідомляли, що абсолютно гола Емілі Ратаковськи змусила відвисати щелепи, показавши делікатні місця.