Відомий український співак Макс Барських дав волю емоціям та розповів, як його змінила війна, а також згадав рідну домівку. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських зізнався, що з початку війни є відчуття, що всі і він, у тому числі, опинилися в часі. Він зазначив, що всі чекають на найкращий момент, що втілити мрії, але він може і не наступити.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Після 24 лютого наше життя немов попало у петлю часу. Наші мрії та прагнення поставлені на паузу. Ми стали залежними від фрази «не на часі». Здається, що ще трішки й ми перестанемо дихати, чекаючи кращого моменту. Але його банально може й не бути", - вважає виконавець.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Макс Барських підкреслив, що зараз дуже важливо робити все для наближення перемоги, але не можна забувати про те, що кожному потрібний відпочинок. Для нього самого навіть зустріти світанок – ідеальний ментальний відпочинок. Співак зазначив, що побував багато де, але вдома сонце виглядає особливо, втім, поки повернутися на батьківщину не може через окупацію.

"І в такі моменти я завжди дивлюся на сонце, за його заходом та сходом. Для мене це момент народження нового життя. І де б я не був, кращого сходу сонця аніж вдома на Херсонщині я не бачив ніколи", - поділився артист.

Раніше портал Знай повідомляв, Макс Барських хоче повернути дитинство маленьким землякам із Херсона, які пережили окупацію: "Дорослі мають зробити все".

Також наш портал інформував, Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця і не стримав емоцій, що наринули: "Воює вся країна".

Крім того, на портал інформував, Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі: "Ох і розбудили чмоні силу".