Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв схвилював українців несподіваною заявою про припинення своєї діяльності. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв - улюблений екстрасенс українців, адже періодично ділиться пророцтвами щодо війни, даруючи надію на краще і заспокоюючи людей. Крім цього, він іноді радує шанувальників роликами з гумористичним посилом.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Макс Гордєєв поділився новим відео та несподівано заявив, що кидає кар'єру екстрасенсу.

"Все, звільняюся з посади екстрасенсу. Що робити далі. Підкажіть?", - підписав ролик Макс Гордєєв.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На щастя, це виявилося жартом. Він записав іронічний ролик у відповідь на критику на його діяльність і дав зрозуміти, що хейтери не стануть причиною його виходу на "пенсію".

До речі, українці зазначили, що для них він найкращий екстрасенс, таланту якого позаздрять багато хто.

"Вони вам просто заздрять!!!! Талановита людина, талановита у всьому!!! Ви крутий!" а екстрасенс справжнісінький, всі ваші передбачення вірні", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, улюблений екстрасенс українців Макс Гордєєв похвалився, що став батьком: "Дуже схожий на Вас".

Також наш портал інформував, що екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України: про що говорить цифра 10 на картах таро.

Крім того, ми писали, Тоня Матвієнко зізналася, що вони з Арсеном Мірзояном бідують, не маючи грошей на життя: "У нас немає нічого".