Оля Полякова показала себе в компанії Дзідзьо та ляльки Вєрки Сердючки. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Популярна українська співачка та актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників усілякими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона людей. Фоловери активно коментують кожну її посаду.

Жінка була також детективом у популярному шоу "Маска". Нещодавно вона показала знімок з другого сезону проекту в сторіз Інстаграм-сторінки.

На відео можна побачити, як до "суперблондинки" підійшов Дзідзьо та підсунув ляльку Вєрки Сердючки. На тлі можна почути скандування трибун, а також дурну фразу Ольги Полякової: "Цицю, цицю".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Музичне шоу "Маска" є українською адаптацією відомого формату "Masked Singer". Серед учасників шоу були найрізноманітніші українські знаменитості. Завдання глядача – дізнатися зірку за маскою, ґрунтуючись на вокальних даних.

Нагадаємо, що Оля Полякова, яка помолодшала, зі своїм "двійником" вступила в поєдинок з Володимиром Дантесом: "Тільки ласки".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова взяла соціальні виплати для біженців, щоб купити їжу та одяг: "Ботокс на них підколоти неможливо".

Також стало відомо, що Оля Полякова зізналася у страшній хворобі, на обличчі поки не видно: "Я п'ю щодня, я бухаю".