Актриса Рятувальників Малібу Донна Д'Ерріко виглядала на десятки років молодше за свої роки, коли вона вилила свої неймовірні вигини в голографічне бікіні, ледь скріплене мотузкою.

Відповідну публікацію Донна Д'Ерріко розмістила на своїй сторінці у Instagram.

Зірка OnlyFans Донна Д'Ерріко виглядала на кілька десятків років молодших за свої 54 роки. Вона влаштувала бурю у крихітному костюмі із двох частин у гарному саду.

З трикутними чашечками, ледь скріпленими тонкою ниткою, Донна виглядала приголомшливо в мерехтливому золотому купальнику, який майже нічого не залишав уяві.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Її неймовірні вигини ледь уміщалися в крихітному ансамблі, а плоский животик Донни купався в приголомшливому сонячному світлі.

Тим часом, її трусики-стрінги були зав'язані на вузол на її тазу, тоді як зірка дозволила своїм темним гладким кучерям спадати з плечей.

Донна обрала гламурний макіяж, щоб справити враження на своїх 1,1 мільйона підписників у Instagram, включаючи рожеві губи та яскраву підводку для очей, коли вона дивилася в далечінь.

Зірка написала у підписі: «Спека в Лос-Анджелесі триває» перш ніж зухвало додати: «Коли мені буде 80, я озирнуся назад і буду така щаслива, що зробиоа це, поки мені було жарко!»

Можна легко помітити, що Донна справді не сильно змінилася відколи стала іконою Рятувальників Малібу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", колишній Памели Андерсон Томмі Лі "висадив у повітря мережу знімком свого голого "причиняла".

Нагадаємо, у мережі розповіли історію про тяжку долю легендарної Памели Андерсон.