Відомий український гуморист, імпровізатор "Improv Live Show" та актор "Жіночого кварталу" Володимир Шумко спробував себе у новій справі заради допомоги воїнам ЗСУ. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вова Шумко, як і багато артистів, робить багато, щоб допомогти ЗСУ наблизити перемогу та звільнити країну від окупантів. Він не боїться і змінюватиме сферу діяльності, щоб бути максимально корисним.

Вова Шумко. Фото: скрін youtube
Вова Шумко. Фото: скрін youtube

Так, гуморист розповів, що спробував себе у футболі. Він відіграв благодійний матч та показав серію яскравих фото з футбольного поля. Вова Шумко зізнався, що було важко, але мотивація допомогти воїнам допомогла забути і про вагу, і хвороби.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Нещодавно в Одесі відбувся ще один спортивно благодійний захід.
Це був футбольний матч на стадіоні "Чорноморець". Це було неймовірно і дуже круто, так само як і дуже важко...) Але коли ти ТУТ І ЗАРАЗ забувається все(хвороба, біль, протрузія, мімініск, вага))) тим паче така мотивація, допомога ЗСУ, ПЕРЕМОГА, МИРНЕ НЕБО НАД УКРАЇНОЮ!!!", - поділився емоціями гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Танкович із "Дизель шоу" зізнався, скільки білорусів вірять вусатому дружку путіна: "Залишився здоровий глузд".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала, як покращує настрій на оглядовому колесі: "Лакшері".

Крім того, ми писали, Юрій Ткач стане футболістом, захопивши із собою Степана Казаніна з "Кварталу 95": "Вже пішли кричати".