Ріта Ора рідко розповідає про свої стосунки з гаданим чоловіком Тайкою Вайтиті, але нещодавно вона була в захваті від режисера.

Співачка розповіла про те, як вона "закохана" у Вайтиті в епізоді підкасту "Найвидатніша ніч у світі" минулого тижня.

"[Я] закохана, дуже сильно закохана. Я закохана, я закохана , - сказала Ора в інтерв'ю 20 вересня. - Амінь! Я люблю кохання."

"Я завжди так вірила в це, і я завжди відчувала, що завжди хотіла казку" , - продовжила 31-річна авторка пісень.

Рита Ора: скрін із соцмережі
Рита Ора: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вона зазначила, що її надихають батьки, які одружені понад 30 років.

"Для мене це завжди було пов'язане з коханням, з пошуком партнера, тому я дуже рада, що зробила це , - уклала Ора. - Я кохаю Тайку. Поклич Тайку".

Коментарі акторки пролунали через місяць після того, як стало відомо, що вона та 47-річна зірка шоу "Наш прапор означає смерть", як повідомляється, одружилися в Лондоні у серпні.

Хоча Ора ще не підтвердила шлюб, вона показала те, що виявилося обручкою, на фотографії в Instagram від 8 серпня.

Ора та актор приховували свій роман з того часу, як вони були пов'язані минулого року. Коли в травні 2021 року фотографії їх — і Теси Томпсон, які цілуються в Сіднеї, Австралія, стали вірусними, Вайтиті захистив затишні знімки.

Нагадаємо, Ріта Ора зачарувала динамітними формами у прозорому вбранні.

Раніше ми повідомляли, що Ріта Ора в мікро шортиках і короткому топі похвалилася сталевим пресом та твердим "горіхом".