Відомий український музикант, соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка порадував шанувальників ефектним кадром в особливий день. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олег Скрипка має статус легендарного музиканта, а його пісні роками уособлюють Україну. Відповідно, у нього великий фан-клуб, який постійно цікавиться життям артиста. Він часто радує шанувальників новими фото з виступів, поїздок та особистого життя.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

Так цього разу Олег Скрипка поділився ефектним кадром із виступу. На ньому він позує на сцені в цікавому халатику, що нагадує кімоно, з гітарою на ремені, і водночас граючи на духовому інструменті. Такий яскравий кадр він присвятив не менш яскравому дню.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сердешно вітаємо всіх із Днем Музики. Музика володіє великою силою впливу на наші душі й почуття, дарує насолоду та об’єднує світ! Бажаємо всім яскравих нот позитиву щодня, гармонії в душі та чистої мелодії на струнах серця. Музика вічна!", – підписав фото музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олег Скрипка з групи ВВ розплився в посмішці поруч із Зеленською, Тіною Кароль та Саніною: "Квітник".

Також наш портал інформував, Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця і не стримав емоцій, що наринули: "Воює вся країна".

Крім того, на портал інформував, Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі: "Ох і розбудили чмоні силу".