Відомий співак Олександр Ярмак, який виступає під сценічним ім'ям YARMAK, попередив українців, що наближається найважча фаза війни і дав повчання. Свою промову артист оприлюднив на сторінці у соціальній мережі instagram.

YARMAK заявив, що наближається важкий етап війни і закликав українців не тільки бути обережними, а й не зменшувати темпи допомоги ЗСУ.

Yarmak. Фото: скриншот Youtube
Yarmak. Фото: скриншот Youtube

"Черговий історичний день, але попереду найтяжча фаза війни. Предсмертна агонія імперії буде дуже кривавою і безжальною, тому наберіться сил, терпіння, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, донатьте на ЗСУ і платіть податки! Бо саме за податки держава функціонує і купує важке озброєння!", - зазначив виконавець.

Yarmak. Фото: скрін youtube
Yarmak. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Репер заявив, що кожен українець відіграє велику роль у цій війні і може змінити її течію на краще. Він наголосив, що перемога за Україною, але яку ціну доведеться заплатити – залежить від кожного.

"Ми переможемо вже 100%, але від самовіддачі кожного з нас залежить якою ціною перемога буде досягнута! Скажена потвора зажалася, тепер потрібно грамотно її розбивати! Для цього потрібна енергія кожного", - додав він.

Раніше портал Знай повідомляв, Yarmak нагадав, за кого б'ються воїни ЗСУ: "Та навіщо мені ваша безкоштовна піца, я хочу хлопчиків послухати".

Також наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов передав ЗСУ корисний презент для відплати окупантам: "До перемоги".

Крім того, ми писали, YARMAK повірив у карму і закликав українців не бути байдужими до братів менших: "Тож мають душу".