Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська показала фото з милим рюкзаком, що виглядає як чорний дерев'яний будиночок. Його вона використала як реквізит у кліпі на пісню "Сьогодні" у дуеті з Антоном Чілібі.

Скріншот із Instagram, Оля Цибульська
Скріншот із Instagram, Оля Цибульська

Для артистки ця річ є символом домівок, надбання та історії, які українцям довелося у прямому сенсі запакувати у маленькі сумки та рятуватися від війни.

"Ніби твій всесвіт перевернули і склали в сумку під написом "дім" - рядок з пісні, який я написала вночі в одному з чисельних готелів, після чергового благодійного концерту. Написала, бо зрозуміла, що моє власне життя зараз вміщається в той рюкзак", - написала Цибульська.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Співачка нагадала, що з початку військових дій перебуває в Україні, нехай навіть на якийсь час переїжджала до західних областей, і вона вірить, що домівки дочекаються своїх господарів.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська взяла на себе серйозну відповідальність і вразила українців: "Заради майбутнього"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська теж задумалася про Щекавицю, показавши свою вагітність: "Їла як кінь"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська розкрила, чи пов'язана знищена квартира її рідних із місією з відновлення Ірпеня: "У пріоритет..."