Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар регулярно балує численних фанатів яскравими та свіжими публікаціями на своєму акаунті в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч людей.

Катерина Кухар раніше показувала на своїй доньці, як заплітати зачіски для танців у вигляді пучка, а зараз розповіла про секрети зав'язування пуантів – невід'ємного "реквізиту" у роботі справжньої балерини.

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram
Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

Артистка пояснила, що є декілька варіантів їхнього зав'язування. Перший, коли вузол ховається у внутрішній бік кісточки, другий - у зовнішній бік. Вона підкреслила, що одна зі стрічок завжди має бути трохи довшою.

"Українські артисти віддають перевагу другому варіанту зав’язування. Адже балет — це академічний вид мистецтва у якому завжди вивертають п’ятку і танцюють виворітною стороною. Яку ще називають "обличчям" танцівника!" - написала зірка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кухар також зазначила, що у балеті важлива кожна деталь, а особисто вона віддає перевагу зав'язуванню стрічок ззаду на зовнішній стороні кісточки, як показала на відео.

"Я неодноразово бачила на міжнародних конкурсах, як під час варіації у учасників підступно вилазять стрічки і псують в цілому враження від танцю. І, на жаль, під час виступу це виглядає дуже неохайно. Тож, шановні артисти, перевіряйте стрічки перед виходом на сцену! Адже балет — це мистецтво, яке не пробачає навіть найменших помилок!" - підбила підсумки Катерина.

Раніше ми писали про те, що Катерина Кухар із "Танці з зірками" поринула у світ спогадів та ностальгії: "Щемливий експірієнс"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова з "Танці зі зірками" похвалилася успіхами доньки, яка успадкувала її талант: "Моя..."

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Кухар із "Танців зі зірками" показала сучасного пророка-письменника, який відчув загрозу війні в Україні: "Я вважаю це парадоксом"