Англійська модель Кара Делевінь виглядала так само чудово і холоднокровно, як і раніше, минулого тижня, коли вона прилетіла до Парижа, щоб представити нову капсульну колекцію, яку вона створила разом із покійним дизайнером Карлом Лагерфельдом.

30-річна Делевінь добре виглядала і це було полегшенням для шанувальників після того, як вона не з'явилася на презентації колекції Cara Loves Karl на Тижні моди в Нью-Йорку 13 вересня.

Кара Делевінь, кадр з інтерв'ю AD
Кара Делевінь, кадр з інтерв'ю AD

Вона виглядала зовсім іншою людиною, ніж та розпатлана молода жінка, яку папараці сфотографували в аеропорту Лос-Анджелеса на початку цього місяця. Було помічено, як вона хаотично ходила у брудних шкарпетках після того, як, як повідомляється, сіла на приватний літак, що належить Jay Z, а потім раптово висадилася за 45 хвилин.

Кара Делевінь, фото: SPLASH/BACKGRID
Кара Делевінь, фото: SPLASH/BACKGRID

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

У Парижі Делевінь повернулася до своєї звичайної елегантної безтурботності, позуючи в чорній спідниці з глибоким вирізом, чорних черевиках до стегон і ефектною червоною помадою.

Але картинки оманливі. Делевін прилетіла до Парижа зі своїм публіцистом Кеті Грінталь, частиною оточення, на яке вона часто посилається в соціальних мережах. "Я був би НІЧИМ без моєї команди та людей, які підтримують мене і втілюють у життя мої мрії. Так команда!!!! Дякую за те, що ви постійно творчо, надихаєте та підтримуєте у всьому. Попереду ще багато чарівництва" , - одного разу написала Делевінь у своєму акаунті в Instagram.

Проте, останнім часом її команда не змогла її втримати. Деякі інсайдери повідомили The Post, що поява Делевінь у Парижі спростовує проблему зловживання психоактивними речовинами. Делевінь зізналася, що у минулому балувалася наркотикамиале не підтвердила, чи бореться вона в даний час із залежністю.

"Друг-лікар сказав мені, що вони планують провести операцію, - розповів The Post інсайдер з Лондона, який спеціалізується на моді та моделюванні. - Усі знають, що її мати багато років зловживала психоактивними речовинами. Її матері пощастило, що вона жива. Кара провела все своє життя серед наркотиків. Вона з дуже неблагополучної сім'ї.

Кара Делевінь
Кара Делевінь

Нагадаємо, що зірку фільму "Загін самогубців" Кару Делєвінь хочуть засунути до лікарні, Марго Роббі в роздраті.

Раніше ми повідомляли, що Кара Делевінь зухвало оголилася на "Met Gala 2022".