Молода, але дуже успішна українська артистка Христина Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками, а зараз ще має непогану популярність у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Христина Соловій, як і інші знаменитості, бореться з окупантами самотужки - підтримує українських бійців, виступаючи перед ними зі своїми легендарними піснями, які під час війни набули нового сенсу.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

На цей раз співачка теж приїхала, щоб потішити хлопців, але точної локації не уточнила зі зрозумілих причин. На маленькому відео вона виконує трек "Хто, як не ти?", що дуже полюбився багатьом, всі бійці уважно її слухають і знімають на телефони.

"Ніякі нагороди не варті цих очей, цих поглядів, які я бачу, кожного разу, співаючи для наших захисників", - зізналася зірка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шанувальники оцінили і талант артистки,і її підтримку військовим. Один із шанувальників заявив, що голос Христини викликає у нього мурашки по шкірі, і вона мотивує хлопців.

Коментарі - instagram.com/soloviyka/
Коментарі - instagram.com/soloviyka/

Коментарі - instagram.com/soloviyka/
Коментарі - instagram.com/soloviyka/

Раніше ми писали про те, що Христина Соловій зізналася, яке "підводне каміння" є у пісенних конкурсах - Федишин би оцінила: "Завжди будуть незадоволені"

Як повідомляв Знай.ua, Христина Соловій схрестила ніжки на ліжку і заявила про права та привілеї: "Це моя свобода"

Також портал Знай.ua писав, що Соловій "рознесла" Астаф'єву, Дорофєєву та тих, хто показав непристойний жест на всю країну: "Тризуб здорової людини"