Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталя Могилевська зараз активно виступає для українських бійців та підтримує їхній дух своїм неймовірним талантом. З початку війни рівень концертів впав, тепер зірки співають для шанувальників у метро, ​​сховищах та підвалах, проте гіршими вони від цього не стали.

Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Співачка показала, за яких умов вона нещодавно виступала для військових. Її провели у величезне приміщення під землею, де було розставлені ліжка та стояла імпровізована сцена.

Там також були її колеги, Віталій Козловський та Дмитро Шуров, відомий як Pianoбой. Артисти співали разом із воїнами, обіймалися та дарували один одному тепло.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Підтримуємо! Віримо! Пишаємося! Любимо! Дякую!!! 🙌🏻❤️", - написала Наталія Могилевська.

Шанувальники буквально завалили її комліментами та подякували за надану підтримку ЗСУ у такий важкий час.

Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська повідомила про трагедію з небайдужим їй чоловіком: "Поранення у груди"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська зізналася, що допомагає витримати біль втрат, рятує лише одне: "Рветься душа..."

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська отримала унікальний подарунок від воїна ЗСУ: "Після такого треба виходити заміж"