Популярна українська акторка театру та кіно Ксенія Вертинська є донькою Олексія Вертинського, але вона стала впізнаваною не лише завдяки зірковому батькові. Жінка грала у "Сватах", "СідОренки-СидорЄнки" і навіть у "Слузі народу" разом із президентом Зеленським.

Війна змусила багатьох переглянути свої погляди на життя, переїхати до інших країн і освоїти нові професії. Так як у театрі та на зйомках серіалу стало набагато менше роботи, Ксенія Вертинська вирішила спробувати себе у косметології.

Ксенія Вертинська, фото з Instagram
Ксенія Вертинська, фото з Instagram

Відтепер вона є кваліфікованим естетистом у клініці. Саме вона робить різні депіляції, масажі, маски, тонізуючі процедури, косметичні комплекси і так далі.

Артистка зізналася, що ці 4 місяці далися їй нелегко, проте вона з вдячністю приймає цей досвід і радіє, що може насолоджуватися наповненим життям.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Новий досвід,нові знання і найголовніше ти впевнишся,що виявляється,це далеко не твоя стеля☺️І хоч я з неймовірним нетерпінням очікую на повернення до своєї основної діяльності,наразі я дякую кожному дню і радію за можливість не проживати,а жити життя♥️Бережіть себе 🌸", - написала Вертинська.

Раніше ми писали про те, що донька Олексія Вертинського зі "Сватів" готова показати українцям свої "приховані" таланти: "Невелика проба пера"

Як повідомляв Знай.ua, Ксенія Вертинська зі "Сватів" згадала, як відзначала свята в умовах пандемії, а зараз під обстрілом ворогів: "Новий рівень"

Також портал Знай.ua писав, що донька Олексія Вертинського зі "Сватів" залишилася без роботи, але не зневірилася: "Не сумую, просто не вистачає"