Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч розмістила нове відео з невеликої студії звукозапису, схожої на домашню, в яку вона вирушила, щоб творити чергові шедеври. Більш того, вона вже працює над декількома піснями, але з назвами поки що визначитися не може - "Віддаю" або "Отрута".

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Невеликий уривок можна почути на відео і звучить він справді чудово. Також зірка повідомила, що пісні починаються з історій, особистих та глибоких.

"Вона складається із натхнення від інших людей. Або просто народжується з єдиного слова, а потім росте, як дитина: поступово, набуваючи характеру і змісту", - написала Злата.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Серед підписників Огнєвіч є дуже затяті шанувальники її творчості, тож усі з великим захопленням відреагували на майбутню прем'єру, а ще висловили свою думку щодо назви пісні.

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч вирушила до другого Криму і "потонула" у ностальгії: "Там ідеально"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч у повітряному вбранні вразила своєю дивовижною красою: "Пірнаю в море"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч нагадала про героїв України, які залишаються в полоні,: "Сковує нестерпний біль"