Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Нещодавно Оля Цибульська нарешті показала всім свого чоловіка Сергія, якого приховувала довгі роки. В інтерв'ю шоу "ЖВЛ" вона зізналася, що їй заважало це зробити раніше і відразу спростувати чутки про романи з іншими чоловіками, включаючи кума Дзідзьо.

Оля Цибульська, кадр з інтерв'ю ЖВЛ
Оля Цибульська, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

"Він не любить камер, але коли почалася війна, я говорила: "Ми з людьми ховаємося в укриттях, в готелях, тебе всі бачать. Немає сенсу ховатися від камер". Я вдячна і рада, що це сталося, мені стало простіше", - пояснила артистка.

Цибульська зазначила, що вона для свого чоловіка – просто жінка, а не зірка, і це дуже цінно. На червоні доріжки чи світські заходи вона його брати не хотіла.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Коли було дуже багато пліток, люди почали перед екраном вирішувати, на кого схожий мій син Нестор - на Пономарьова чи Дзідзьо, я казала: "Ти спиш, я тебе сфоткаю і викладу в Instagram, і все" , - жартівливо заявила артистка.

Скандалів вдома з цього приводу не було, бо Сергій вірить співачці, проте проблиски ревнощів все ж таки помічалися.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська розповіла, як війна перевернула і запакувала в один рюкзак її життя: "Кусочок минулого"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська взяла на себе серйозну відповідальність і вразила українців: "Заради майбутнього"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська згадала, що їй 36 і зробила важливу заяву: "Не тр*хати"