Популярна та успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська поділилася зворушливим постом у соціальній мережі. Вона показала, як співає з молодим хлопцем на великій сцені та звернулася до українців.

Відповідну публікацію Оля Цибульська розмістила на своїй сторінці у Instagram.

«Напиши в коментарях місто твого дитинства В рамках теламарафону «Для дітей заради майбутнього» ми з талановитим Олексієм заспівали «Сьогодні», яка вже встигла поселитися у ваших серцях Дякую вам за це. Пісню присвятили діткам, котрі постраждали від великої війни і понад усе мріють повернутися додому. І завдяки ВАМ нам всім вже вдалося зібрати більше, ніж 2 000 000 гривень на реальну допомогу. Минає день, а я люблю вас ще сильніше, ніж учора, мої українці. Дякую Всеукраїнському благодійному Таврійському фонду, @m1ukraine, @dity.help і кожному причетному до нашої непереможної сили єдності», - підписала публікацію українська артистка.

На сторінку Олі Цибульської підписано понад 700 тисяч людей. Вони всі з нетерпінням чекають на нові публікації від зірки, що залишити свої думки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

«Пісня супер», «Мурахи по шкірі!», «Ізюм», «Херсон», «Маріуполь», - залишають коментарі юзери соцсмережі.

Коментарі на пост Олі Цибульської в Instagram
Коментарі на пост Олі Цибульської в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Оля Цибульська згадала, що їй 36 і зробила важливу заяву.

Нагадаємо, Оля Цибульська влаштувала разом із мамою маленьку Венецію прямо у ванній.

Також портал "Знай" писав, що Оля Цибульська зачепили за живе дітками, показавши ще не поранений Харків.