Знаменита українська співачка Наталія Могилевська отримала несподіваний та дуже зворушливий подарунок від воїнів ЗСУ. Як це було зірка показала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська з перших днів повномасштабної війни не припиняє підтримувати українців, зокрема воїнів ЗСУ. Зірка регулярно виступає перед бійцями, щоб підтримати їхній дух піснею та теплим спілкуванням. У відповідь захисники вирішили віддячити співачці та піднесли їй несподіваний презент.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Так, на відео Наталія Могилевська показала, що воїни ЗСУ урочисто вручили їй медаль на подяку за її роботу. Артистка не змогла стримати емоцій та зізналася, що для неї це було великою честю.

Наталія Могилевська, фото з Instagram
Наталія Могилевська, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я була дуже здивована! Діти, ви не уявляєте, наскільки мені приємно. Ця відмінність для мене багато важить! Я вдячна, мої дорогі, за вашу героїчну працю. Бажаю всім нам Перемоги! Дуже щаслива, що змогла стати корисною для України та для вас!", - поділилася емоціями виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська нагадала українцям одну зі своїх найпопулярніших пісень: "Кротка київська осінь".

Також наш портал інформував, Могилевська, Козловський та Pianoбой осяяли світлом бійців навіть у непроглядній темряві, під землею: "Віримо, пишаємося".

Крім того, наш портал інформував, колишня Міс Україна завершила лондонський марафон, загорнувшись у жовто-синій прапор: "Відповідальність за країну та народ".