Актриса "Жіночого кварталу", Олена Кравець із "Квартал 95" не часто ділиться з шанувальниками якими-небудь фотографіями та відео у соціальній мережі Instagram.

Але зараз вона написала велику публікацію, в якій знімок, зроблений в Ужгороді якийсь час тому... на ньому жінка з'явилася з акторами Маріупольського драмтеатру, знищеною рашистами ще кілька місяців тому.

Олена Кравець. Фото: instagram.com/lennykravets/
Олена Кравець. Фото: instagram.com/lennykravets/

Олена Кравець розповіла, що це ті самі люди, які працювали у тому будинку до руйнування, бували у гремерках, отримували квіти після вистав.

"Лише кілька акторів дивом вижили після страшного прильоту... Учора я випадково потрапила на генеральний прогін їхньої вистави-сторітелінгу "Маріупольська драма", яка зараз йде в Ужгороді. Місто та Закарпатський театр прихистили цих людей цілими родинами І грають вони теж як однією сім'єю. Але, ймовірно, "грають" тут не зовсім властиве слово. Це швидше розповідь, розмова, спогади, засновані на реальних подіях і відчуттях...", - пише Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Жінка також розповіла про невелику особливість. Про те, що під час виступу глядачі можуть бути просто на сцені. Їхні актори з майстерністю переносять до залів та сховищ Драмтеатру березня 2022 року.

Олена Кравець. Фото: скриншот Instagram
Олена Кравець. Фото: скриншот Instagram

"Дякую, що прийшли до нас! До зустрічі вже у Києві", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Олену Кравець зірку "Кварталу 95" затиснули в натовпі, зізналася, що скучила за обіймами: "Є з ким"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Кравець із "Квартал 95" присвятила себе важливій місії: "На сторожі людяності та світла"

Знай.ua писав, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець перетворилася на домогосподарку з хусткою на голові: "Пірнути у свої..."