Настя Каменських якось нещодавно згадувала про пісню "Додому", яку вона випустила ще задовго до 24 лютого...

Потім співачка натякала на те, що нікого не хоче бачити довкола, окрім, звичайно ж, Олексія Потапенка, який повернувся до України після тривалого перебування за кордоном.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

А зараз вона розповіла про важливу місію, яку вдалося виконати за підтримки пересічних українців.

"Разом з вами та головою громадської організації ми змогли допомогти забезпечити майже півроку якісного дитячого життя маленькій Єві з міста Лозова Харківської області, яка страждає на ювенільний ревматоїдний артрит", - пише Настя Каменських у публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Артистка щиро радіє тому, що їм вдалося досягти мети за допомогою тієї благодійної лотереї, що пройшла на концерті в Марбельї. Більше того, мала вже отримала свої ліки, а українці, об'єднавшись, знову довели, що для нас немає нічого неможливого.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

"Дуже хочеться, щоб більше таких врятованих від страждань дітей могли посміхнутися", "Ти така велика молодець!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Потап виправдався за повернення "Голосу країни", згадавши обстріл Ізраїлю: "Вони цього і хочуть"

Як повідомляв "Знай.uа", Настю Каменських жорстко "заклювали" через скаргу на відсутність безпеки та комфорту: "Мовчала б уже"

Знай.uа писав, Настя Каменських нагадала, що коли війна закінчиться, Україна розквітне, не всі згодні: "Біда на все життя!"