Талановита співачка, фіналістка 7 сезону "Голосу країни" та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук порадувала українців несподіваною прем'єрою на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук має безліч талантів і розкішний зовнішній вигляд, що робить її дуже цікавою для багатьох українців. Зірка активно веде свою сторінку в соцмережах, де періодично радує шанувальників як новими фото із життя, так ділиться робочими моментами.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук вирішила зруйнувати всі межі свого таланту та представила свою нову пісню, яку виконала мертвою мовою – ідиші.

"Нещодавно мій добрий друг, режисер відкрив для мене цю неймовірну пісню про Маму на ідиші. Їй не мало, не багато - близько 100 років. Дуже сильно вона мене торкнулася, і я вирішила поділитися з вами цим твором", - написала Марта Адамчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Творіння артистки оцінили шанувальники, у тому числі не встояла і її колега по "Жіночому кварталі" Іра Гатун.

"Навіть не знаючи мови... голос і душа настільки сильні... що прориваються сльози, дякую тобі, кохання моє, за твій талант", - написала артистка в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зігнулася, щоб показати попу, дізнавшись прекрасне: "Плакати навзрид".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" в яскравому образі зачарувала українців: "Святкую".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія показала, де вона застрягла з маленьким сином: "Дочекалися документів".