Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських розповіла про неприємні для себе наслідки війни. Тепер їй силою доводиться робити речі, які раніше здавалися рутинними – підняти себе, подивитися у дзеркало і не побачити тих наповнених щастям очей. Однак із такого стану її витягує усвідомлення, що треба мати сили заради країни, донатів та виступів.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських
Скріншот із Instagram, Настя Каменських

"Але я розумію, що маленькі щоденні ритуали додають відчуття "життя" і на 10 хвилин начебто повертають тебе у минуле. Хоча б на 10 хвилин, але іноді мені здається, що ці хвилини — це ціла вічність. І я хочу хоч якось повертати себе у життя "без війни", - написала Каменских.

Їй хочеться, щоб концерти були радісні, а не зі сльозами на очах, і щоб жоден українець не чув більше сирен. Хочеться, щоб на жодній із територій України не було війни.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"І я кажу собі щодня: ми обов'язково будемо ще більш сильні, ніж були. І ми обов'язково повернемо собі вміння побороти всі складнощі та жити. І "витягати" себе зі стану емоційного дна. І у мене будуть знову щасливі очі та погляд впевненої в собі жінки. І ми обовязково навчимось знову бути щасливими", - підсумувала артистка.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських продовжила життя маленької Єви, але лише на півроку: "Дуже хочеться"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських не захотіла нікого бачити, окрім Потапа, щоби погуляти: "Бує таке"

Також портал Знай.ua писав, що Настю Каменських жорстко "заклювали" через скаргу на відсутність безпеки та комфорту: "Мовчала б уже"