Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук продовжує ділитися секретами гарних форм. Найправильніша схема побудови, за її словами, це набір м'язової маси, а після сушка. Дівчина повідомила, що в середньому хорошого результату можна досягти за декілька місяців, мінімум три.

Валерія Крук, фото з Instagram
Валерія Крук, фото з Instagram

Спортсменка тільки за схуднення не на шкоду здоров'ю, тому нормальне скидання ваги має бути 4-5 кг на місяць. Також вона розвіяла міф і заявила, що дієта – це не лише про обмеження та голод.

"Не вірте в казки! У 99% випадків до мене приходять із запитом швидко схуднути! Я - про здоров'я і довгостроковий результат, а не про злив за 2 тижні. Я не раджу заради комерції. Я не пропагую модні дієти заради грошей і хайпа. Є безліч таких фахівців за великі гроші! Обирайте! 😉", - зазначила Валерія.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Корисний пост дівчина розбавила гарячим фото у купальнику, де видно її апетитну попу у піску.

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук підказала, як відростити соковиту бразильську попу: пілатеса та "дієтичних" сосисок недостатньо

Як повідомляв Знай.ua, "Кульбаба" Валерія Крук втиснула "булочки" у шкіряні штани, нахилившись до машини: "Все, щоб заробити"

Також портал Знай.ua писав, що "Кульбаба" Валерія Крук планує закохатися цієї осені, вірить у "назавжди": "Набагато міцніше"